fbpx
}

Waktu Perniagaan

Isnin – Ahad
10.00AM – 10.00PM

Alamat

No. 28g Jalan Bukit Mahkota2/1
Seksyen 2 Bandar Bukit Mahkota
43000 Kajang Selangor

Xiaomi Redmi 5A FRP Lock

🛠Xiaomi Redmi 5A FRP Lock🛠 Bang cemane ni…cite dia saya dh format phone lepas tu saya bukak email saya tapi masih tak boleh 😫dah banyak kali saya try tapi hasilnya masih sama 😤 Jangan risau kami bukan sahaja repair hardware..software pun boleh😊 jika...

Iphone 5s Housing Replacement

🛠Iphone 5s Housing Replacement🛠 Assalamu’alaikum, Selamat Pagi!. Salam Jumaat Penghulu Hari. Semoga sahabat2 diluar sana didalam lindungan rahmat-Nya🤲. Harini kami beroperasi seperti biasa, pada anda semua yang di luar sana yg mempunyai masalah berkaitan...

ANDROID & IPHONE BATTERY REPLACEMENT

🛠 Android & iPhone Battery Replacement 🛠 Hi selamat petang🤗 dh makan ke belum hehe yg mana ada kat bangi tu meh singgah ke kedai kami😘 kami berikan servis yg terbaik untuk korang 👍👍 Sebarang pertanyaan boleh datang ke kedai kami atau...

SAMSUNG GALAXY S3 BATTERY REPLACEMENT

🛠 Samsung Galaxy S2 Battery Replacement🛠 Selamat petang semua😁 Phone korang apa khabar?sihat tak? Jika tak sihat meh datang ke kedai kami🤗 kami buka setiap hari pada pukul 10 pagi hingga 10 malam tau 🤩 Sebarang pertanyaan boleh datang ke kedai kami...

XIAOMI REDMI NOTE 2 LCD REPLACEMENT

🛠 Redmi Note 2 Lcd Replacement 🛠 Aduh time mcm ni pulak skrin pecah esok nk pergi bercuti ni😫😫 jangan risau kami ada jalan penyelesaiannya..pemasangan LCD hanya 30 min sahaja tau😉😘 Jika ada apa apa masalah boleh roger kami atau walk in ke kedai kami okey...