fbpx
}

Waktu Perniagaan

Isnin – Ahad
10.00AM – 10.00PM

Alamat

No. 28g Jalan Bukit Mahkota2/1
Seksyen 2 Bandar Bukit Mahkota
43000 Kajang Selangor

Blog

Nak tahu tips penjagaan handphone, cara selamatkan telefon dari cepat rosak, dan pelbagai hasil kerja yang dibuat oleh staff kami? Kat sini lah rahsia – rahsia kami. Jom baca kalau ada masa dan jangan lupa komen dan share.

Customer Moment

Terima kasih mak cik sebab support servis repair phone face to face kami. Makcik ni datang bawa fon boleh on tapi display takda . Kami cek rupanya memang ada masalah pada display. Kami ambil masa kurang dari satu jam , dah selesai masalah makcik ni. Korang nak repair...

read more

Customer Moment

Alhamdulillah , setelah berhempas pulas siapkan fon abang ni, akhirnya hidup macam biasa . Datang tak hidup, dah lama simpan dalam laci, baru sekarang nak repair . Akhirnya hidup juga fon abang ni Kami bukan setakan repair fon sahaja tau, kami juga menjual fon...

read more

Xiaomi MiA1 LCD Replacement

🛠 Xiaomi MiA1 LCD Replacement 🛠 LCD baru je pecah semalam😭 jatuh atas jalan tar😭 esok nak g bercuti ni ☹nasib baik abang kacak selamatkan dengan hanya 30 minit je tau😉😁👍👍 Datang terus ke kedai kami untuk melakukan pemeriksaan secara percuma dan pantas. Tak...

read more

Xiaomi Redmi 6A Lcd Replacement

Model ni jarang2 yang kami dapat tapi pagi ni Alhamdulillah merasa juga kami teardown model ni 😁 Masih mencari kedai phone yang boleh buat face to face ? Kami la orangnya. Bukan setakat android dan iphone sahaja . Ipad dan tablet pun kami layan okeeey 🔥 Datang...

read more

Customer Moment

🤩Customer Moment😍 Terima kasih pada abang dan akak sebab beli fon Sony Z5 yang kami jual . Terima kasih juga kerana support kami . Mencari phone bajet terpakai yang pastinya original dan berpatutan ? Mai roger kami okeyy 😉🤙 Datang terus ke kedai kami untuk melakukan...

read more

Xiaomi Redmi 5A FRP Lock

🛠Xiaomi Redmi 5A FRP Lock🛠 Bang cemane ni...cite dia saya dh format phone lepas tu saya bukak email saya tapi masih tak boleh 😫dah banyak kali saya try tapi hasilnya masih sama 😤 Jangan risau kami bukan sahaja repair hardware..software pun boleh😊 jika korang...

read more

Iphone 5s Housing Replacement

🛠Iphone 5s Housing Replacement🛠 Assalamu'alaikum, Selamat Pagi!. Salam Jumaat Penghulu Hari. Semoga sahabat2 diluar sana didalam lindungan rahmat-Nya🤲. Harini kami beroperasi seperti biasa, pada anda semua yang di luar sana yg mempunyai masalah berkaitan handphone...

read more

ANDROID & IPHONE BATTERY REPLACEMENT

🛠 Android & iPhone Battery Replacement 🛠 Hi selamat petang🤗 dh makan ke belum hehe yg mana ada kat bangi tu meh singgah ke kedai kami😘 kami berikan servis yg terbaik untuk korang 👍👍 Sebarang pertanyaan boleh datang ke kedai kami atau...

read more

SAMSUNG GALAXY S3 BATTERY REPLACEMENT

🛠 Samsung Galaxy S2 Battery Replacement🛠 Selamat petang semua😁 Phone korang apa khabar?sihat tak? Jika tak sihat meh datang ke kedai kami🤗 kami buka setiap hari pada pukul 10 pagi hingga 10 malam tau 🤩 Sebarang pertanyaan boleh datang ke kedai kami...

read more

XIAOMI REDMI NOTE 2 LCD REPLACEMENT

🛠 Redmi Note 2 Lcd Replacement 🛠 Aduh time mcm ni pulak skrin pecah esok nk pergi bercuti ni😫😫 jangan risau kami ada jalan penyelesaiannya..pemasangan LCD hanya 30 min sahaja tau😉😘 Jika ada apa apa masalah boleh roger kami atau walk in ke kedai kami okey...

read more