fbpx
}

Waktu Perniagaan

Isnin – Ahad
10.00AM – 10.00PM

Alamat

No. 28g Jalan Bukit Mahkota2/1
Seksyen 2 Bandar Bukit Mahkota
43000 Kajang Selangor

Blog

Nak tahu tips penjagaan handphone, cara selamatkan telefon dari cepat rosak, dan pelbagai hasil kerja yang dibuat oleh staff kami? Kat sini lah rahsia – rahsia kami. Jom baca kalau ada masa dan jangan lupa komen dan share.

Lenovo A850 Battery Replacement

🛠Lenovo A850 Battery Replacement🛠 Baru je cas sampai penuh bila guna dalam 30 min terus bateri low😩😩 mesti korang rasa geram kan sbb baru je guna phone bateri dh habis😤😤 kami menyediakan pelbagai jenis sparepart bukan iphone je tau tapi android pun ada😁😁...

read more

Smartphone repair face to face Bangi

Salam Jumaat penghulu segala hari 😉 Semoga dilimpahi rezeki dan dipermudahkan segala urusan kita . Yang nak repair devices apple , android dan lain2 , boleh direct whatsapp atau call kami. Kami bukan yang terbaik tapi kami cuba jadi yang terbaik😉 Kami buka setiap...

read more

Lenovo P1A42 Battery Replacement

Lenovo P1A42 Battery Replacement🛠📱 Morning gaisss .. Pagi lagi kami dah terima fon model yang agak rare pada satu ketika dulu . Dah sampai tahap bateri perlu ditukar , jadi kami pun bantu customer kami ni😊Dulu charge penuh , guna sekejap dah habis .Sekarang tidak lagi...

read more
BATTERY REPLACEMENT SAMSUNG GALAXY NOTE 4

BATTERY REPLACEMENT SAMSUNG GALAXY NOTE 4

🛠Battery replacement Samsung Galaxy Note 4🛠 Bang kenapa bateri asyik cepat habis ni..on whatsapp 30 min dh drain 50% bateri😤 biasanya bateri smartphone lepas dua tahun akan kong mengikut kegunaan masing masing Tidak perlu risau kami menjual sparepart hampir semua...

read more
Gps & Wifi Ribbon Iphone 6

Gps & Wifi Ribbon Iphone 6

🛠Gps & Wifi Ribbon Iphone 6🛠 "Dik boleh tolong cek fon abang ni tak ? Nak guna waze tak detect mengeras je kat loction tu.Wifi pun kena dekat2 dengan modem baru ok" Ya ini la penyakitnya , tukar dua benda ni inshAllah dah oke . Tak perlu pening2 cari punca lagi...

read more
Troubleshoot Iphone 7 Plus

Troubleshoot Iphone 7 Plus

🛠Troubleshoot Iphone 7plus🛠 "Bang kenapa eh saya dah cas fon dekat 5 jam, bateri tetap 5% je" Selalu kes begini sama ada bateri atau pun logic board tu sendiri . Jadi kami perlukan sedikit masa untuk confirm kan masalah yang ada dekat phone ni. Datang terus ke kedai...

read more

OPPO F7 LCD REPLACEMENT

🛠 Oppo F7 LCD Replacement🛠 Alhamdulillah selesai tukar LCD OPPO F7 😉 Tadi owner fon ni mengadu skrin oppo F7 retak dan kami selesaikan masalah dalam masa 30 minit sahaja 😁 Tak perlu tinggal fon pun boleh , kami buka dan pasang depan korang 😚 Nak repair boleh hubungi...

read more