fbpx
Working Hours
10AM - 10PM
Need help?
+6018-7744702
Repair Battery Samsung Note 5 – Bangi
05
June

“Dik, tolong tengokkan phone abang kejap. Backcase macam terangkat tuu”.

Lepas kami buka dan buat checking kat phone abang ni barulah abang ni tahu battery dia dah kembung. Lepas 30 minit, technician kami berjaya bantu abang ni dengan tukar battery baharu.

Jadi sesiapa yang ada masalah LCD terangkat atau backcase terangkang boleh datang untuk FREE CHECKING kat kedai kami untuk mengenalpasti punca sebenar. Jangan risau sebab untuk servis checking kami tidak akan charge apa-apa bayaran 🙂

Kerosakan : Battery kembung
Model : Samsung Note 5
Solution : Tukar battery baharu

Setelah siap baiki, customer happy 🙂

Bagi anda yang belum tahu, ni tanda2 biasa bagi condition batteri iphone problem
🎯 Lcd terangkat naik cikit dari biasa
🎯 Iphone mati sesuka hati tak ikot % bateri
🎯 IPhone restart sendiri
🎯 Semasa cas, peratus bateri naik mendadak

Jika anda rasa iphone anda ada isu-isu di atas, cepat2 roger jer kami. Kami memang pakar dalam servis penukaran bateri untuk iphone anda
🎯 Servis hanya seketika, 10-15minit
🎯 Servis konsep repair face-to-face
🎯 Kawasan kedai yg selesa (aircond)
🎯 Tak perlu risau sparepart original kena curi @ tukar
🎯 Jaminan bateri original
🎯 Warranty 30 hari – 180 hari
🎯 Boleh set appointment awal melalui whatsapp
🎯 Kawasan Bangi, Semenyih, Nilai dan sekitarnya
..
Bukan tu je, Kerosakan2 lain pun kami terima jugak. Jadi, jemput mai repair phone kesayangan anda kalau ada problem. 
#lcd #batteri #software #body #motherboard
✔ Cek kerosakan percuma saja!
📱 Specialist Apple Gadget
🚨 Professsional Servis dan Berpengalaman
💯 Original Part
👥 Face To Face Replacement
 Fast and 
💰 Best Price.

Walk-in outlet kami kat alamat bawah 👇

IZMOBILE BUKIT MAHKOTA BANGI
(Smartphone Repair & Accessories)

No. 28G Jalan Bukit Mahkota 2/1
Seksyen 2 Bandar Bukit Mahkota,
43000 Kajang, Selangor.
Landmark : Area Kedai Mamak Asik Maju

Operation Hours : 10am – 10pm
Mobile: 018-774 4740
Whatsapp : http://izmobile.wasap.my

 

2 thoughts on “Repair Battery Samsung Note 5 – Bangi

  1. Aimierul

    03 August 201810 months ago

    Tukar bateri samsung note 5 brapa kos?

    1. Admin

      04 August 201810 months ago

      terima kasih tuan menghubungi kami, maaf lambat respon. untuk battery note Rm 200 siap pemasangan. beserta warranty.

Leave Comments

*Required Field
*
*
*

Recent Post

Nak repair smartphone anda?

Boleh tiada masalah, boleh datang ke kedai kami di Bukit Mahkota Bangi. Kami sedia membantu anda.

X