fbpx
Working Hours
10AM - 10PM
Need help?
+6018-7744702
Repair LCD iPhone 6 – Bangi
05
June

Mula-mula phone jatuh okay lagi masih boleh pakai, tapi taksampai seminggu LCD dah mula blank dan takboleh touch dekat point2 tertentu. Jadi bro handsome ni stress sebab nak whatsapp dengan insan tercinta amat susah memandangkan phone dah takboleh nak touch sangat dan blank dibahagian atas. “Geram jee saya nak hempas phone nie bang bila taip-ii takboleh”. Hahahaha geram sangat bro nie.

Lepas kami tolong tukarkan LCD, bro nie terus capai phone dan terus voicenote ke insan tersayang dengan ayat “phone saya dan okay, boleh whatsapp macam biasa dah dan awak takdelah marah saya reply lambat lagi”.

Alhamdulillah, bro handsome nie balik dengan muka tersenyum kepuasan. Jadi kalau anda juga mengalami masalah yang sama seperti bro nie cepat-ii lah datang ke kedai kami untuk kami bantu anda. Takkan hari-ii nak kena marah dengan awek sebab reply lambat puncanya dari phone takboleh touch jee kan? Insyaa Allah, kami akan bantu anda selagi kami boleh bantu.

Kerosakan : LCD dan Touch screen
Model : iPhone 6
Solution : Tukar LCD baharu

Setelah siap baiki, customer happy 🙂

Bagi anda yang belum tahu, ni tanda2 biasa bagi condition batteri iphone problem
🎯 Lcd terangkat naik cikit dari biasa
🎯 Iphone mati sesuka hati tak ikot % bateri
🎯 IPhone restart sendiri
🎯 Semasa cas, peratus bateri naik mendadak

Jika anda rasa iphone anda ada isu-isu di atas, cepat2 roger jer kami. Kami memang pakar dalam servis penukaran bateri untuk iphone anda
🎯 Servis hanya seketika, 10-15minit
🎯 Servis konsep repair face-to-face
🎯 Kawasan kedai yg selesa (aircond)
🎯 Tak perlu risau sparepart original kena curi @ tukar
🎯 Jaminan bateri original
🎯 Warranty 30 hari – 180 hari
🎯 Boleh set appointment awal melalui whatsapp
🎯 Kawasan Bangi, Semenyih, Nilai dan sekitarnya
..
Bukan tu je, Kerosakan2 lain pun kami terima jugak. Jadi, jemput mai repair phone kesayangan anda kalau ada problem. 
#lcd #batteri #software #body #motherboard
✔ Cek kerosakan percuma saja!
📱 Specialist Apple Gadget
🚨 Professsional Servis dan Berpengalaman
💯 Original Part
👥 Face To Face Replacement
 Fast and 
💰 Best Price.

Walk-in outlet kami kat alamat bawah 👇

IZMOBILE BUKIT MAHKOTA BANGI
(Smartphone Repair & Accessories)

No. 28G Jalan Bukit Mahkota 2/1
Seksyen 2 Bandar Bukit Mahkota,
43000 Kajang, Selangor.
Landmark : Area Kedai Mamak Asik Maju

Operation Hours : 10am – 10pm
Mobile: 018-774 4740
Whatsapp : http://izmobile.wasap.my

2 thoughts on “Repair LCD iPhone 6 – Bangi

  1. Anis Suraya

    18 November 20188 months ago

    May i know the cost for repairing LCD/screen and battery problem ? Iphone 6s

    1. Izmobile BM

      19 November 20188 months ago

      hi price for lcd iphone 6s rm260 ap set. rm400 original set.

Leave Comments

*Required Field
*
*
*

Recent Post

Sony Z5 For Sale

14 July, 2019

Nak repair smartphone anda?

Boleh tiada masalah, boleh datang ke kedai kami di Bukit Mahkota Bangi. Kami sedia membantu anda.

X