fbpx
}

Waktu Perniagaan

Isnin – Ahad
10.00AM – 10.00PM

Alamat

No. 28g Jalan Bukit Mahkota2/1
Seksyen 2 Bandar Bukit Mahkota
43000 Kajang Selangor

🛠Xiaomi Redmi 5A FRP Lock🛠

Bang cemane ni…cite dia saya dh format phone lepas tu saya bukak email saya tapi masih tak boleh 😫dah banyak kali saya try tapi hasilnya masih sama 😤

Jangan risau kami bukan sahaja repair hardware..software pun boleh😊 jika korang ada masalah mcm ni datang je ke kedai kami check problem phone free je tau👍👍👍 Pemeriksaan Percuma


Datang terus ke kedai kami untuk melakukan pemeriksaan secara percuma dan pantas. Tak tahu kedai kami di mana? Tekan link di bawah.

Lokasi kedai kami: https://goo.gl/maps/XFAnqnq17tL2
IZMOBILE BUKIT MAHKOTA BANGI
(Smartphone Repair & Accessories)

No. 28G Jalan Bukit Mahkota 2/1
Seksyen 2 Bandar Bukit Mahkota .
43000 Kajang.
Selangor.
Landmark : Area Kedai Mamak Asik Maju

Operation Hours : 10am-10pm

018-774 4740 (Admin)

Whatsapp : http://izmobile.wasap.my

Instagram: https://www.instagram.com/izmobile.my/

Website: https://www.izmobile.my/

Lokasi kedai kami: https://goo.gl/maps/XFAnqnq17tL2

#kedairepairiphonemurah
#kedairepairiphone
#kedairepairphone
#repairlcdiphone
#kedairepairiphonekajang
#kedairepairphonebangi
#kedairepairiphonebangi
#repairbatteryiphone
#repairscreeniphone
#repairscreenipad
#repairiphonefacetoface
#repairiphone15minit
#bangi #kajang #nilai
#pajam #bmf