fbpx
Working Hours
10AM - 10PM
Need help?
+6018-7744702

Huawei Nova 2 Lite Charging Port Problem

Huawei Nova 2 lite charging port problem. Puncanya sebab port dah patah😓 adehhh. Tempas charge micro memang banyak yang alami masalah macam ni sebab usb terbalik lepas tu korang cucuk. Lepas charge tarik kuat kuat. Tapi j

Read more
Sony Z5 For Sale
14
July

Sony Z5 For Sale

Tengah bulan pula fon buat hal ? Nak repair terlalu mahal ? Gaji jauh lagi nak dapat 😅 Ha ni kami ada fon bajet untuk korang, murah2 aje , ada 3 warna , semua dalam keadaan baik. Nak iphone ? Pun ada . Bagitahu model apa

Read more
Repair telefon murah di Bangi
13
July

Repair telefon murah di Bangi

Selamat pagi semua , semoga urusan kita hari ini dipermudahkan 😀 Yang nak repair phone tu , boleh walk-in ke kedai kami atau pun boleh whatsapp kami ya 😉 Datang terus ke kedai kami untuk melakukan pemeriksaan secara p

Read more
IzMobile Operation Hour
12
July

IzMobile Operation Hour

Salam jumaat semua , hari ni macam biasa kami buka 10 pagi hingga 12:30 tgh hari dan buka semula 2:30 petang hingga 10 malam. Korang kalau xsempat nak hantar fon waktu siang , malam pun boleh 😏 macam fon customer sorang

Read more
Charging port Replacement
11
July

Charging port Replacement

Jenama tak terkenal mana pun tapi bab kerosakan jarang kami terima 🤗 Ya ni la model HTC M8 yang tak banyak kerenah dea . Kerosakan cuma charging port je . Kejap lagi barang sampai , terus kami pasang kan . 😉 Nak tau

Read more

Lcd Iphone 6s Repair

Alhamdulillah selesai sudah penukaran Lcd Iphone 6s👍 Ada masalah sama macam ni? Kami sedia membantu. Bukan model apple sahaja kami repair ya. Android pun kami repair juga. Datang terus ke kedai kami untuk melakukan pemerik

Read more
Power button replacement
09
July

Power button replacement

Fon nak guna , banyak urusan hari ni. Fon pula rosak , tak boleh nak on sebab button problem.😅 Nasib baik kami ada , tak sampai stengah jam pun tukar power ni. Dah boleh on macam biasa 😄 korang ada masalah bab fon jug

Read more
Nova 3i Lcd Screen Replacement
08
July

Nova 3i Lcd Screen Replacement

Lcd tak pecah pun tapi display dah bergaris panjang , tak nampak apa 😅 Pada mulanya fon customer kami ni kena air , bila kami cek, lcd memang dah ada masalah .😑 Bincang2 kami bagi harga sekian2 , terus customer kami be

Read more
Samsung J5 2016 Lcd Replacement
07
July

Samsung J5 2016 Lcd Replacement

Selamat berhujung minggu semua Ada fon yang rosak ke ? 🧐 Tak sempat nak hantar semalam atau hari2 biasa ?😕 Kami dah buka macam biasa ni , 10 pagi hingga 10 malam Papehal roger je tau 😎 Datang terus ke kedai kami untu

Read more
Smartphone Repair On Bangi
06
July

Smartphone Repair On Bangi

Kenapa berbelanja lebih untuk baiki fon korang sedangkan kami boleh jimatkan kos baiki tu .😟   Nak harga murah ? jom dm kami dan dapatkan harga yang berpatutan untuk fon kesayangan korang tu tau😉   Datang terus ke ked

Read more

Recent Post

Sony Z5 For Sale

14 July, 2019

Nak repair smartphone anda?

Boleh tiada masalah, boleh datang ke kedai kami di Bukit Mahkota Bangi. Kami sedia membantu anda.

X