fbpx
}

Waktu Perniagaan

Isnin – Ahad
10.00AM – 10.00PM

Alamat

No. 28g Jalan Bukit Mahkota2/1
Seksyen 2 Bandar Bukit Mahkota
43000 Kajang Selangor

Customer Moment

Terima kasih mak cik sebab support servis repair phone face to face kami. Makcik ni datang bawa fon boleh on tapi display takda . Kami cek rupanya memang ada masalah pada display. Kami ambil masa kurang dari satu jam , dah selesai masalah makcik ni. Korang nak repair...

Customer Moment

Alhamdulillah , setelah berhempas pulas siapkan fon abang ni, akhirnya hidup macam biasa . Datang tak hidup, dah lama simpan dalam laci, baru sekarang nak repair . Akhirnya hidup juga fon abang ni Kami bukan setakan repair fon sahaja tau, kami juga menjual fon...

Xiaomi MiA1 LCD Replacement

🛠 Xiaomi MiA1 LCD Replacement 🛠 LCD baru je pecah semalam😭 jatuh atas jalan tar😭 esok nak g bercuti ni ☹nasib baik abang kacak selamatkan dengan hanya 30 minit je tau😉😁👍👍 Datang terus ke kedai kami untuk melakukan pemeriksaan secara percuma dan pantas. Tak...

Xiaomi Redmi 6A Lcd Replacement

Model ni jarang2 yang kami dapat tapi pagi ni Alhamdulillah merasa juga kami teardown model ni 😁 Masih mencari kedai phone yang boleh buat face to face ? Kami la orangnya. Bukan setakat android dan iphone sahaja . Ipad dan tablet pun kami layan okeeey 🔥 Datang...

Customer Moment

🤩Customer Moment😍 Terima kasih pada abang dan akak sebab beli fon Sony Z5 yang kami jual . Terima kasih juga kerana support kami . Mencari phone bajet terpakai yang pastinya original dan berpatutan ? Mai roger kami okeyy 😉🤙 Datang terus ke kedai kami untuk melakukan...

Xiaomi Redmi 5A FRP Lock

🛠Xiaomi Redmi 5A FRP Lock🛠 Bang cemane ni…cite dia saya dh format phone lepas tu saya bukak email saya tapi masih tak boleh 😫dah banyak kali saya try tapi hasilnya masih sama 😤 Jangan risau kami bukan sahaja repair hardware..software pun boleh😊 jika...