fbpx
Working Hours
10AM - 10PM
Need help?
+6018-7744702

Iphone X lcd Repair

Iphone X lcd pecah bahagian dalam. Tapi customer kami sempoi je bila dengar harga promosi terus on nak buat. 😁 Dalam masa satu jam selesai masalah iphone x lcd rosak ni. 📱 Jadi kalau korang pun nak harga promosi cepat

Read more

Iphone 5s Home Button Replacement

Iphone 5s home button rosak🤔 Mula mula finger print problem lepas tu home button tk boleh guna langsung. Dalam masa 15 minit kami selesai kan masalah home button iphone 5s ni. TAPI kalau dah tukar home button finger print

Read more

Kedai Repair Phone Bangi

Selamat pagi🌄 kita semakin hampir dengan 10 malam terakhir Ramadhan. Tingkatkan amalan rebut pelung ibadah sebanyak mungkin😊 InshaAllah sebagai bekalan di sana nanti. Tak lupa juga kita ada buat promosi penukaran batt

Read more

Lenovo P70A Lcd

Selamat pagi 😉 Dah dekat dekat nak raya ni ramai yang datang nak service phone, ada yang tukar battery, tukar lcd, tukar camera dan macam macam lagi. Bak kata customer “phone raya” 😂 Lebih baik baiki phone

Read more
Smartphone repair Bangi
21
May

Smartphone repair Bangi

Pasang sendiri tu memang boleh , kos pun agak murah tapi risiko dea amat tinggi . contoh pada gambar ni , habis sampai connector tu tercabut   Korang kalau nak buat sendiri tu boleh pastikan berguru, jangan berguru dekat you

Read more
Promosi bulan Ramadhan
21
May

Promosi bulan Ramadhan

Hari ni bos kami nak bagi promosi untuk bulan Ramadhan ni.. Yang mana fon nak dibaiki tu , boleh roger kami ,bukan setakat untuk iphone sahaja yang ada promosi ni , android pun ada ye ..   Jadi tunggu apa lagi ?   Datang te

Read more
Redmi Note 7 Liquid damage repair
19
May

Redmi Note 7 Liquid damage repair

Tengok dekat youtube , boleh je kena air , bila buat sendiri , terus tak boleh hidup fon ni . Teramat kasihan pada owner sebab tak sampai sebulan fon kat tangan redmi note 7 ni , terus tak boleh pakai sebab ada shorting pada

Read more
Original bateri apple devices
19
May

Original bateri apple devices

Dah tiba waktu perlukan bateri yang baru untuk idevice anda ? nak yang original dan zero cycle ?   Kalau korang nampak post ni , korang kira dah jumpa tempat yang betul untuk buat penukaran bateri original dan murah setakat

Read more
Smartphone repair face-to-face bangi
18
May

Smartphone repair face-to-face bangi

Selagi boleh repair , kita repair je , letih kalau nak kejar teknologi ni, hari ni beli baru , bulan depan keluar model baru   yang nak repair boleh roger kami , kami pun dah buka ni   Datang terus ke kedai kami untuk melak

Read more
Android lcd repair – Bangi
17
May

Android lcd repair – Bangi

Jaga la macam mana sekali pun , kalau nak pecah tetap pecah juga..   Kalau korang baca post ni , tengah mencari kedai yang buat repair face-to-face dan harga yang berpatutan , ini lah tempatnya… Jadi jangan lupa pm ata

Read more

Recent Post

Nak repair smartphone anda?

Boleh tiada masalah, boleh datang ke kedai kami di Bukit Mahkota Bangi. Kami sedia membantu anda.

X